Alaprajz
AlaprajzAlaprajz.kp.hu - Ingyenes online alaprajzkészítés

Alaprajz.kp.hu - Ingyenes online alaprajzkészítés
Alaprajz.kp.hu - Ingyenes online alaprajzkészítés

Rólunk és az oldalról

Az alaprajz.kp.hu oldal a Készház Portál csoport tagja. A Készház Portál célja, hogy szélesebb körben segítséget nyújtson azok számára, akik tiszta képet szeretnének kapni az építőipar világáról. Oldalainkon naprakész információkat adunk olvasóinknak az otthonteremtés témakörében, mely magában foglalja a tervezéstől a hitelügyintézésen keresztül egészen az otthon megvalósulásáig az összes mozzanatot. Az alaprajz készítő oldallal segítséget szeretnénk nyújtani házépítőknek és ingatlanjukat értékesítőknek egyaránt.


Az alaprajz rajzoló programunkkal egyrészről megtervezhetik “álmaik otthonát” mindennemű programismeret nélkül, vagy ha egy régi eladásra szánt ingatlant szeretnének értékesíteni, akkor is nagy segítség ez a kis program az értékesítésben, hiszen a leendő vevőjelölteknek segít a döntésben, ha a fényképek mellé egy alaprajzot is mellékelünk.


Mindenkinek hasznos időtöltést kívánunk!


Kp.hu team

--- elválasztó ---

Kapcsolat

Amennyiben fel szeretné venni a kapcsolatot cégünkkel, abban az esetben szíveskedjen az alábbi űrlapot kitölteni. Kollégáink az Ön által megadott módon kapcsolatba lépnek Önnel 3 órán belül. Amennyiben kész tervekkel rendelkezik, azt az árajánlat menüpont alatt küldheti be részünkre:

Név (szükséges)

E-mail cím (szükséges)

Telefonszám (szükséges)


Szeretne visszahívást?
igennem


Üzenet


Ügyfélszolgálatunk hétköznapokon 9-20 óráig hívható: 06-20/444-44-24

KészHáz Portál

Belépés

Regisztráció

Ablak bezárása

Belépés:

Az alaprajzkeszites.com oldalra való belépéshez, kérjük írja be a regisztrációkor megadott eMail-címét és jelszavát a beviteli mezőkbe, majd kattintson a "BELÉPÉS" gombra. Kérjük, figyeljen adatai helyes megadására!

Ha még nem regisztrált:

A regisztrációhoz kérjük, töltse ki ezt a rövid űrlapot, mely csak pár másodpercet vesz igénybe. Kérjük adatai helyes megadására figyeljen, mivel a regisztrációról visszaigazolást küldünk Önnek levélben!

Regisztráció

NYILATKOZAT: Az Ön regisztrációja kizárólag a alaprajz.kp.hu oldalra szól. Az Ön által megadott adatokat bizalmasan kezeljük, harmadik fél részére semmilyen körülmények között nem továbbítjuk. Regisztrációját Ön a későbbiekben bármikor törölheti!
A weboldal A Magyar Webfejlesztési Terv támogatásával jött létre.